Jan Ersgården – boendet med idyll och kultur!

En och en halv timmes resa nordväst om Stockholm, hittar du natursköna Huddunge. Mitt i Heby kommun, i den vackra landsbygden ligger Jan Ersgården, en släktgård med anor från 1600-talet. Gården omges av ett vackert kulturlandskap med lämningar från stenåldern.

Hos oss bor du i det rymliga gårdshuset med 8 bäddar i 5 sovrum fördelat på två plan. Huset på 110 m², som ursprungligen är från 1930-talet har fullt utrustat kök och även tvättmaskin. En kort promenad bort ligger nyrustade Sörbo som också är ett bekvämt och fullt utrustat hus i två plan. Här finns 6 bäddar i 3 sovrum och egen trädgård. I våra hus kan du övernatta kortare eller längre perioder året om. Vi har bra parkering för både större och mindre fordon. Våra boenden är kvalitetscertifierade genom organisationen Bo på Lantgård.

Vi erbjuder skön avkoppling i en vacker och fridfull miljö. Du kan ströva i naturen på egen hand eller hyra cykel för att utforska omgivningarna. Vi ordnar även olika aktiviteter för den som önskar – allt från "mjuka äventyr" som t.ex. svamp- och bärplockning, bryggbåtstur o.s.v. till snöskoter- och skogsmaskinkörning för dig som vågar prova på!  bopalandet

Välkommen!